2013-12-08 12:02:14• hírek • Kocsis Zoltán

Buli a decemberi a fagyban, Takács Nikolas forrósította a hangulatot

Hiába a hideg decemberi levegő és a fagyos szél, nem bánta meg, aki szombat este Szatmárnémeti új központjában az RMDSZ és a City Rádió közös Mikulásnapi buliját választotta. A forró hangulatról több remek fellépő gondoskodott, a melegedésről pedig a Nachbil borászat és a Crush borbár ízletes forralt borai.

A Coposu sétányon található „gödör" kevéssel 17.00 óra előtt kezdett megélénkülni. A Grand Mexican Warlock és a Nem Juci zenekarok rockos dallamokkal késztették mozgásra és bulizásra a közönséget. Utóbbi együttes énekesnője a Budapest Bar nevű bandából lehetett ismerős a rajongók számára.

A magyarországi fellépőket a szatmári Funktion követte, a rockról pedig a funkyra váltott a hangzás. Az egyre gyarapodó közönség gyorsan egy hullámhosszra került az együttessel, akik meg fáztak az egyre nagyobb hidegben, azokat a forralt borok melegítették.

Az est sztárvendége, az első X Faktor egyik felfedezettje, Takács Nikolas 20.00 órakor lépett színpadra. Addigra szépen megtelt a gödör, a közönség pedig hallhatott Demjén és Cserháti nótákat valamint nemzetközi slágereket. A különleges hangú énekes természetesen előadta azt a dalát is, amellyel anno betört a slágerlistákra: a Hallelujah ezúttal is nagy sikert aratott.

Nagy sikert aratott Takács Nikolasz

Eközben a kilátogatók megvásárolhatták azokat a mézeskalácsokat, amelyeket a szatmári gyerekek kedden és csütörtökön a város egyik pékségében sütöttek. Az ebből befolyt összeget hátrányos helyzetű gyerekek támogatására fordították. Gazdát talált egy prágai utazás is, amit azok között sorsoltak ki, akik vásároltak a mézeskalácsból. A győztes nevét Takács Nikolas sorsolta ki és ő is adta át a nyereményt. Az Aranykapu Kézműves Egyesület termékeiből autentikus karácsonyi ajándékokat is vásárolhattak az érdeklődők.

A csípős hideg ellenére mindenki jól érezhette tehát magát.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: